Ridder Ronald en Prinses Laila; 4+ familie

Er komt weer een voorjaarseditie aan van de kunstkaravaan de Bonte Boel. Deze middag een voorstelling: 'Ridder Ronald en Prinses Laila' met een workshop 'poppen maken' na afloop. Voor 4+ en familie.

donderdag
22
feb '24
14:30
-

Ridder Ronald woont in een mooi kasteel met zijn zus Laila. "Kom we gaan op avontuur", zegt Laila. "Oh wacht, ik zie een monster", roept Ridder Ro! Ridders moeten toch juist op avontuur om monsters te verslaan en draken? Maar ridder Ro is bang en durft niet!

Samen op avontuur

Gelukkig heeft de ridder een grote zus die nergens bang voor is: prinses Laila. Helaas mogen prinsesjes niet op avontuur. Dan gaat de ridder ook niet want alleen durf die echt niet. Je raad het al: ze gaan samen op avontuurreis. Natuurlijk doen ook de kinderen uit het publiek mee. Want samen ben je sterk en heb je veel plezier.

Je eigen pop maken

Een voorstelling over soms bang en soms dapper zijn. En samen sterk. Ina Geisler van het Aldo-theater speelt deze voorstelling. Aansluitend kun je je eigen pop maken. Ga samen met ons en je vriend/in op avontuur.

Wanneer?
22 februari 2024
Waar?
Ontmoetingscentrum Binnenbos, Hoog Kanje 186, Zeist
Hoe laat?
14:30 uur
Leeftijd?
vanaf 4 jaar
Toegang
Gratis; een vrijwillige bijdrage is welkom

Bestel hier je kaarten

Meer informatie over alle activiteiten  van De Kunstkaravaan in de Voorjaarsvakantie vind je op de website van De Kunstkaravaan.

Deze voorstelling en workshop is onderdeel van Kunstkaravaan 'De Bonte Boel'. Kunstkaravaan 'De Bonte Boel' is een initiatief van Ina Geisler.
Met dank aan Gemeente Zeist en CultuurZeist.

Georganiseerd door:

Scroll naar boven