Aankoeteren: Schilderen op hout. 6 + familie

Er komt weer een voorjaarseditie aan van de kunstkaravaan de Bonte Boel. Deze middag kun je meedoen met een workshop: 'Aankoeteren op hout! Vrijuit schilderend volg je de nerven van het hout. Laat je leiden en fantaseer er op los. Aankoeteren™ is loslaten van perfectie, je kunt het niet fout doen. Je gaat vertragen, genieten en spelen met kleur! Iedereen is welkom en je kunt meedoen vanaf 6 jaar.

vrijdag
23
feb '24
15:15
-

Ceres Rees van creatief centrum Ceres komt twee workshops geven voor de hele familie vanaf 6 jaar. Ze noemt het aankoeteren: lekker vrij en met veel plezier schilderen op hout. Je volgt de nerven van het hout en omdat het niet fout kan gaan hoef je je niet druk te maken over wat het wordt. Ga zonder oordeel en moeten aan de slag en ga naar huis met je eigen gemaakte 'aankoeter schilderij'.
Let op dat je bij de Boswerf niet direct kunt parkeren met de auto. Kom op de fiets of plan 15 minuten in om van de parkeerplaats naar de Boswerf te lopen. Prijs is per persoon.

Wanneer
Vrijdagmiddag 23 februari
Waar?
Bezoekerscentrum De Boswerf, Prins Bernhardlaan3, Zeist
Hoe laat?
15:15 uur
Toegang
€ 4,00

Bestel hier je kaarten!

Dit concert wordt georganiseerd door Kunstkaravaan 'De Bonte Boel'. Kunstkaravaan de Bonte Boel is een initiatief van Ina Geisler.
Met dank aan Gemeente Zeist en CultuurZeist.

Meer informatie over alle activiteiten  van De Kunstkaravaan in de voorjaarsvakantie vind je op de website van De Kunstkaravaan.

Georganiseerd door:

Scroll naar boven