Workshop Ecoprinten. Ecoprinten met natuurlijke materialen met Sacha Brooijmans. 7 t/m 12 jaar

Er komt weer een voorjaarseditie aan van de kunstkaravaan de Bonte Boel. Deze middag een workshop Ecoprinten met natuurlijke materialen met Sacha Brooijmans. 7 t/m 12 jaar.

zondag
25
feb '24
14:30
-

Kom je ook de vormen en kleuren van de natuur op papier afdrukken? Kom dan meedoen met de workshop ecoprint op papier bij Kinderboerderij de Brink. Al wandelend in de Brink gaan we mooie bloemen en bladeren verzamelen en daar een speciale papierbedrukking mee maken, zodat je aan het eind van de workshop een boekje hebt om mee naar huis te nemen.
Sacha Brooijmans heeft als vrijwilliger bij de kinderboerderij gewerkt en heeft veel ervaring als pedagogisch medewerker in het werken met kinderen en met natuurlijke materialen zoals ecoprint en inkt maken van planten.

Wanneer?
19 februari 2024
Waar?
Dorpsboerderij 'De Brink'
Hoe laat?
14:30 uur
Leeftijd?
7 t/m 12 jaar
Toegang
€ 4,00

Bestel hier je kaarten!

Meer informatie over alle activiteiten  van De Kunstkaravaan in de Voorjaarsvakantie vind je op de website van De Kunstkaravaan.

Deze middag wordt georganiseerd door Kunstkaravaan 'De Bonte Boel', een initiatief van Ina Geisler. Met dank aan Gemeente Zeist en CultuurZeist.

Georganiseerd door:

Scroll naar boven