Aanmelding voor kraam op de Walk Art Markt geopend

Op de zaterdag 24 augustus 2024 organiseert Cultuur Zeist weer de Walk Art Markt in het gelijknamige park aan de Slotlaan in Zeist. De markt is geopend van 10.00-17.00 uur. Wil je met een kraam op onze gewilde markt staan? Je kunt je vanaf nu tot 15 mei aanmelden!

zaterdag
24
aug '24
10:00
- 17:00

Op zaterdag 24 augustus organiseert Cultuur Zeist weer de Walk Art Markt in het gelijknamige park aan de Slotlaan in Zeist. De markt is geopend van 10.00-17.00 uur. Vanaf nu kun je je aanmelden voor een kraam. 

De Walk Art Markt staat zoals altijd garant voor wervelende muziekoptredens en een gevarieerd aanbod van kunst en kunstnijverheid. Vorig jaar bezochten ruim 6000 bezoekers onze kleurrijke markt. Blijkens reacties waardeerden zij het gevarieerde aanbod enorm. Vooral de spetterende muzikale- en theatrale optredens oogstten veel lof.

Voor jong én oud

Natuurlijk doen we weer ons uiterste best om er ook dit jaar weer een bijzonder gezellige markt van te maken die aantrekkelijk is voor jong én oud. Als kraamhouder kun je daarvan profiteren!

De aanmeldingsprocedure gaat zo:
● Aanmeldingsperiode: vanaf nu tot 15 mei 2024.
● Kosten: € 75,-- per kraam, inclusief 2 koffiebonnen.
Kraamtoewijzing: rond 21 mei berichten wij je of je wel of niet een kraam/kramen krijgt toegewezen. Tot die tijd kun je nog niet betalen!!!!
● Betaling: pas als we je een kraam hebben toegewezen. Maak vervolgens uiterlijk op 31 mei het verschuldigde bedrag over via het formulier mét betaalmogelijkheid op deze webpagina.
● Zodra wij jouw betaling hebben ontvangen, is jouw kraamtoewijzing definitief.
● Betaal je niet, of later dan 31 mei dan vervalt je recht op een kraam.

 

 

Georganiseerd door:

Walk Art Markt Kraam -Aanmelding (1)

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Laat ons weten wat je wilt verkopen en waaruit je aanbod bestaat. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven