CultuurZeist

CultuurZeist is een stichting die culturele evenementen organiseert voor heel Zeist en omgeving. Ook ondersteunt CultuurZeist culturele initiatieven van andere organisaties. Voorwaarde is dat deze evenementen er ook op gericht zijn  om mensen op een laagdrempelige manier te inspireren en enthousiasmeren voor kunst en cultuur op zowel professioneel als amateurniveau. CultuurZeist treedt hierbij op als partij die de voorwaarden schept om de organisatie van bovengenoemde evenementen te kunnen organiseren.

Vrijwilliger worden bij CultuurZeist? Je bent van harte welkom. Kijk voor meer informatie achter de knop 'Actueel' op deze pagina!

 

 

 

 

Vrijwilligers zijn ons belangrijkste kapitaal!

 

Vrijwilliger bij CultuurZeist tijdens de Walkartmarkt 2023

CultuurZeist is een echte vrijwilligersorganisatie met ruim 80 enthousiaste mensen die ons op allerlei manieren helpen. Dat kan één of meerdere dagen per jaar zijn. En bij verschillende activiteiten. De een is actief voor de maandelijks optredens van JongTalent, de ander is betrokken bij de uitvoering of organisatie van een eenmalig project of een of meerdere exposities. Onze vrijwilligers zijn ons belangrijkste kapitaal. Zonder hen is ons werk onmogelijk. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe mensen die willen helpen om onze activiteiten en evenementen mogelijk te maken.

Word vrijwilliger!

Houd je van mensen en kunst en cultuur? Wil je bijdragen aan de organisatie van een nieuw evenement, meehelpen met bestaande activiteiten of meedenken in ons bestuur? Dan maken we graag kennis. Mail naar info@cultuurzeist.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

 

 

logo
Mede mogelijk gemaakt door CultuurZeist
Scroll naar boven