Open Podium Zeist

Zoek je een podium voor jouw talent? Dan maken wij graag kennis met je!

Optredens plannen en organiseren kost tijd, geld en energie. Voor amateurs kan dit een drempel zijn. Daarom organiseert CultuurZeist het Open Podium. Uitgangspunt is om zangers, dichters, muzikanten, vertellers, kleinkunstenaars, singer-songwriters, comedians en andere artiesten uit Zeist een podium te bieden om zich te laten zien en horen.

De Open Podium-concerten vinden plaats op mooie locaties in Zeist zoals het Walkartpark, het Slottuintheater en het Torenlaan Theater.

Open Podium 2024

Data: zondag 3 maart en 7 april na het JongTalent-concert
Aanvang: circa 15.45 uur
Plaats: Torenlaan Theater, Torenlaan 38, Zeist

Kijk voor het eerstvolgende programma op deze pagina bij 'Actueel'  en in de Agenda.

Aanmelden:

Aanmelden Open Podium

aanmelding voor deelname aan het Open Podium van CultuurZeist

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
In welk genre valt je optreden?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Programma 3 maart 2024:

 • Geejee is liedjesschrijver, gitarist en zanger met een onderhoudend verhaal. De Nederlandstalige teksten zitten goed in elkaar en zorgen voor een glimlach, herkenning en stof tot nadenken. Hoewel hij zijn nummers aankleedt met ruime en verzorgde arrangementen, brengt hij bij optredens de liedjes in elementaire vorm met akoestische gitaar en zang.
  Zie ook:
  Youtube
  Website
 • KROOS wordt gevormd door zanger Lennart Stokmans uit Utrecht en producer Christiaan Vissers uit Zeist. KROOS is een Nederlandstalige band die Electropop maakt. In hun muziek hebben zij een diepgaande focus op thema's als liefde, relaties en zelfreflectie. Lucie J & Exanimo zingen met piano en gitaar zelfgeschreven nummers.
  Zie ook:
  Spotify
  Youtube
  Instagram
  Website
 • Lucie J & Exanimo
  Lars en Jeanette zijn muzikale soulmates en maken muziek uit het hart. Ze hebben allebei een bijzondere levensweg bewandeld die voor veel inspiratie heeft gezorgd. Dit in combinatie met hun aangeboren muzikale talent heeft geresulteerd in een groot repertoire eigen werk; autobiografisch en soms profetisch. Muziek is voor hen een uitlaatklep, heelmeester, eerste levensbehoefte en communicatiemiddel. Hun muziek is niet echt in een hokje te plaatsen. Met een gitaar, een piano en twee stemmen geven Lars en Jeannette hun ziel bloot op het podium. Als de emotie overkomt is het optreden voor hen geslaagd.
  Zie ook:
  Youtube
  Website
 • Gustav O
  Gustav O is troubadour met gedichten op vleugels van muziek. Dit optreden heeft als motto 'Ik bewaar niets meer voor later'.

Aanvang: vanaf 15:30 uur; na afloop van het Jong Talent concert.
Locatie:
 Torenlaan Theater
Toegang:
gratis

 

 

 

logo-openpodium-200px
Open Podium
Scroll naar boven