JongTalent concert

De JongTalent concerten bieden jonge getalenteerde musici en kleinkunstenaars de gelegenheid om zich te presenteren en podiumervaring op te doen. Deze middag treedt Lucie Spreij op met haar muziekvrienden.

zondag
03
mrt '24
14:00
- 15:00

De JongTalent concerten bieden jonge getalenteerde musici en kleinkunstenaars de gelegenheid om zich te presenteren en podiumervaring op te doen.

Het Torenlaan Theater en CultuurZeist verzorgen per jaar 3 - 5 optredens van de JongTalent concerten. Diverse soorten podiumkunsten passeren de revue, zoals alle vormen van muziek: klassiek, pop, jazz, rock & roll, blues, luisterliedjes en ook voordrachtskunst, zoals dichters, cabaretiers en ander talent.

Programma 3 maart 2024

Lucie
1. Panaderos - Venancio Velasco 

Jasper en Lucie
2. Tears in Heaven - Eric Clapton
3. Old and Wise - Alan Parsons Project
4. Scarborough Fair

Lucie
5. Rumba Nostalgicà - Juan Martin - Lucie
6. Te laat.... - Lucie Stolk

Trois du Feu - Sam, Karel, Lucie
7. Berendans (gypsy song)
8. Oi dani bodice (Rusland)
9. Eve Dönus (Turks)
10. Foggy Dew (Iers)
11. Tonight you belong to me (film Pride and Prudence)

Lucie Stolk (Lucìa) is 13 jaar en speelt graag gitaar in allerlei genres. Waar ze zich vorig jaar volledig richtte op Flamenco, zal ze dit jaar vooral het plezier in spelen/zingen van wereldmuziek met anderen laten horen. Ze zal starten met Jasper achter de piano. Ze vonden elkaar spontaan op de afterparty op Monumentendag 2023 bij 'De Witte Os' waar toevallig een piano in de wijnkelder stond.
Vervolgens komen haar muziekvrienden Karel Das en Sam van der Hum uit het westen van het land aanschuiven om gedeelde onvergetelijke wereldmuziek rond het kampvuur nu met alle liefhebbers te delen.
Lucie zal ook solo nog een aantal nummers spelen.

Na afloop van het JongTalent concert is er een Open Podium.

Georganiseerd door:

Scroll naar boven