Opening expositie 'Ik zeg toch sorry'

Vanaf woensdagavond 24 april is in de bibliotheek in Zeist de expositie ‘Ik zeg toch sorry’ geopend. De expositie sluit aan op de toneelvoorstelling ‘Ik zeg toch sorry’, een theaterproductie van Raymi Sambo en theatergroep Aluin en draait om verhalen delen en stilstaan bij onze gezamenlijke geschiedenis van het slavernijverleden.

woensdag
24
apr '24
19:00
-

Op 24 april wordt de expositie geopend door burgemeester Joyce Langenacker. Daarna is er een bijdrage van Raymi Sambo en Urmie Plein (acteurs van ‘Ik zeg toch Sorry’) en zijn er verschillende gesprekstafels om met elkaar in gesprek te gaan over dit thema in het bijzonder. Aansluitend en afsluitend is er een cultuurcafé om het gesprek breder te trekken. Wat betekent deze gedeelde geschiedenis voor ons culturele leven in Zeist nu?

De expositie inclusief leestafel met een selectie boeken rond dit thema is van 24 april t/m 19 mei te zien in  de bibliotheek van Zeist.

De expositie sluit aan op de toneelvoorstelling ‘Ik zeg toch sorry’, een theaterproductie van Raymi Sambo en theatergroep Aluin.

Wil je deze opening bijwonen? Je bent van harte welkom. Vooraf aanmelden is prettig, dat kan via  info@cultuurzeist.nl

Aanvang: 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur
Locatie: Bibliotheek Zeist, Markt 1.

Dit programma is een samenwerking van KunstenHuis Idea, Gemeente Zeist, Initiatiefgroep herdenking afschaffing trans-Atlantische slavenhandel Zeist, CultuurZeist, Slotstad RTV en de Cultuurmakelaar Zeist.

Georganiseerd door:

Scroll naar boven