Wereldwijd Vertelcafé Zeist

Het Wereldwijd Vertelcafé is dé plek in Zeist waar verhalenvertellers en luisteraars bij elkaar komen om te genieten van de mooiste verhalen, omlijst door muziek, gedichten en soms ook dans. Deze keer een zomeravond met warme verhalen.

zaterdag
29
jun '24
20:00
- 22:30

Zomeravond met warme verhalen

Veel verhalen passen in een thema: denk aan sprookjesverhalen, griezelverhalen, waar- of niet-waargebeurde verhalen, historische verhalen, spannende verhalen, verhalen over kastelen, prinsen en prinsessen. 99% van de vertelde verhalen passen hierin.

Pikante verhalen vallen daar meestal buiten. Maar deze avond zal daar een einde aan komen. Ook zij komen nu aan de beurt. Rode koontjes bij het vertellen of luisteren? Dat kan wellicht best wel gebeuren. Maar aan de vertellers hebben we het volgende gevraagd: de verhalen mogen pikant zijn; gepeperd, pittig, smaakvol, licht erotisch zelfs en zo mogelijk ook met humor. Maar zeker niet schunnig, ordinair, flauw, te direct of smakeloos. En met deze omschrijving zal het vast en zeker een mooie zomer-vertel-avond worden met warme verhalen.
Met naar alle waarschijnlijkheid een musicus voor luisterrijke muziek.

Zoals gebruikelijk is de toegang gratis, wel is er aan het eind een vrijblijvende collecte om volgende vertelcafés mogelijk te maken. En heb je geen contant geld bij de hand, dan kan je de gift ook via een QR-code overmaken.

In de pauze en na afloop is de bar open voor een gezellig drankje.

Zelf een verhaal vertellen?

Wil je zelf een verhaal vertellen? Stuur dan een berichtje naar zeistvertelt@gmail.com. Je verhaal mag maximaal tien minuten duren.

Het Wereldwijd Vertelcafé Zeist wordt circa zes keer per jaar georganiseerd door de Werkgroep Zeist Vertelt. Deze werkgroep is onderdeel van de Stichting CultuurZeist. De samenwerkingspartners zijn: Literair Zeist, Torenlaan Theater en enkele vertellers.

Georganiseerd door:

Vertelcafé Zeist

Georganiseerd door:

Scroll naar boven