Dag der Kunsten op Open Monumentenweekend

In het weekend van 14 en 15 september zal cultureel Zeist weer van zich laten horen en zien. Tijdens de Open Monumentendagen zal CultuurZeist cultuurmakers stimuleren op te treden bij een toegankelijk monument. Op zondag wordt ook feestelijk stilgestaan bij het feit dat de gemeente Zeist 100 jaar het beheer heeft van het Slot. Dit zal met een mooi programma gepaard gaan. Tevens vieren we dat de muziekschool 85 jaar bestaat.

Van: zaterdag
14
sep '24
Tot: zondag
15
sep '24

Dag der Kunsten in 2024

Al een paar jaar werkt CultuurZeist samen met de organisatie van de Open Monumentendagen. Bij vele monumenten traden koren, muzikanten, theatermakers en vertellers op. De vele bezoekers en deelnemers hebben dit enorm gewaardeerd.
Dit jaar zijn de Open Monumentendagen op zaterdag 14 en zondag 15 september. Binnen de gemeente Zeist neemt Geheugen van Zeist de organisatie hiervan op zich. Dit valt samen met het feit dat de gemeente Zeist in 2024 Slot Zeist 100 jaar in beheer heeft. Daarom zal het op zondag 15 september in en om het Slot bruisen en zal het een mooi feest worden met veel aandacht voor dit monument. KunstenHuis Idea, Zeister Amateur Podiumverenigingen (FAP), CultuurZeist, Gilde ZeistSlottuintheater, Theater Slot Zeist en de Stichting Slotconcerten werken samen om een mooi programma voor die dag te maken. Maar bij de andere monumenten is ook volop de gelegenheid om cultuur te laten zien en horen.

Samen met de organisatie van dit weekend willen we de mensen die traditioneel hun bijdrage geven een podium bieden in en om het Slot en / of bij een van de vele monumenten die dat weekend geopend zullen zijn. Maar we zoeken natuurlijk ook nieuwe artiesten! Als je wilt meedoen, geef dan aan welke mogelijkheden je ziet voor jouw optreden qua programma en locatie. We denken aan een tijdsduur van max 30 minuten.

We stellen het erg op prijs als je voor 30 mei wilt reageren  door middel van het aanmeldformulier op deze pagina.

HIER vind je een overzicht van de locaties.

Nadere informatie over het programma op 14 en 15 september 2024 volgt in de loop van de zomer.

Georganiseerd door:

Aanmelden optreden Open Monumenten weekend 2024

Aanmeldformulier optreden 100 jaar Slot Zeist / Open Monumentendagen op 14 en 15 september 2024

"*" geeft vereiste velden aan

Ik/wij willen meedoen op:*
Mogelijke locatie
Scroll naar boven