Dag der Kunsten

 

Sinds enkele jaren werkt CultuurZeist bij de invulling van de Dag der Kunsten samen met de organisatie van het Open Monumentenweekend/ Het Historisch Weekend in Zeist. Bij of in de vele monumenten die Zeist telt, treden koren, muzikanten, theatermakers en vertellers op. En dat wordt gewaardeerd, zo blijkt uit de vele bezoekers en deelnemers aan dit evenement.

Kijk voor meer informatie ook op Zeist - Open Monumentendag en in het Programmaboekje

Actuele informatie over de Dag der Kunsten 2024 volgt nog en vind je dan hier.

 

Dag der Kunsten in 2024

Sinds enkele jaren werkt CultuurZeist bij de invulling van de Dag der Kunsten samen met de organisatie van het Open Monumentenweekend. Bij vele monumenten treden koren, muzikanten, theatermakers en vertellers op. Blijkens het grote aantal bezoekers en deelnemers wordt die samenwerking enorm gewaardeerd. Daarom gaan we door met deze samenwerking. Het eerstvolgende Open Monumentenweekend vindt plaats op 14 en 15 september 2024. Het nationale thema is dit jaar: ‘Routes, Netwerken en Verbindingen’.

Informatie en programma

Alle informatie over de opengestelde monumenten en alle activiteiten is vanaf eind augustus ook beschikbaar in de vorm van een boekje. Je kunt dat dan gratis downloaden op de pagina 'Bekijk ons programma' van de website van Open Monumenten Dag.
Papieren versies kun je vanaf 1 september afhalen in onder meer de publiekshal van het gemeentehuis of het VVV-punt in Slot Zeist.

 

 

DDK logo 125
Dag der Kunsten
Scroll naar boven