'Eigenwijs bouwen' , theatervoorstelling met poppen en livemuziek.

Vandaag de première van de voorstelling 'Eigenwijs bouwen' van het Aldo Theater. Waarover het gaat? Ina wil een huis bouwen in het bos om lekker buiten te wonen. De bouwvakker weet precies hoe dat moet: hier beton, daar een muur, en .... die boom daar moet weg. Oh nee, roept Ina. Hoe loopt dat af? Voor kinderen van 4-8 jaar en hun familie!

vrijdag
03
mei '24
14:30
-

Kom genieten van de voorstelling Eigenwijs bouwen van het Aldo theater en bestel hier je kaarten!

Het verhaal

Ina wil een huis bouwen in het bos om lekker buiten te wonen. De bouwvakker weet precies hoe dat moet: hier beton, daar een muur, en .... die boom daar moet weg. Hij haalt een grote zaag om de boom om de boom op te zagen.

Ina roept ho: luister, de boom praat. En inderdaad, de boom vertelt dat hij hier al tweehonderd jaar staat en dat er heel veel dieren in hem wonen. Die hebben dan geen huis meer als je mij kapt zegt de boom.

Maar waar moet Ina dan wonen? Bij de boom en de dieren natuurlijk. De bladeren zijn dan het dak en het mos is je bed. En de dieren zijn je vrienden. Ina vind het een prachtig idee. Ze gaat helemaal geen huis bouwen maar gewoon bij de boom wonen.

Livemuziek en geluiden: Albertjan Haan.
Regie: Eric de Reijer.

Toegang
€ 4,00 per persoon

Geen directe parkeermogelijkheid
Let op dat je bij de Boswerf niet direct kunt parkeren met de auto. Kom op de fiets of plan 15 minuten in om van de parkeerplaats naar de Boswerf te lopen.

Deze voorstelling wordt georganiseerd door kunstkaravaan 'De Bonte Boel', een initiatief van Ina Geisler. Met dank aan Gemeente Zeist en CultuurZeist.

Meer informatie over alle andere activiteiten van De Kunstkaravaan in de meivakantie vind je op de website van De Kunstkaravaan.

Georganiseerd door:

Scroll naar boven