Open Podium

Naast het bestaande aanbod organiseert CultuurZeist dit seizoen het open podium. Dit Open Podium is toegankelijk voor zangers, dichters, muzikanten, vertellers, kleinkunstenaars, singer-songwriters, comedians en andere artiesten die hun talent willen delen. Deze middag drie muzikale optredens van liedjesschrijver en zanger Geejee, de electro popband KROOS, troubadour Gustav O en comedian Barbara Breedijk.

zondag
03
mrt '24
15:30
- 17:15

Open Podium

Optredens plannen en organiseren kost tijd, geld en energie. En voor amateurs kan dit een drempel zijn. Maar als krachten gebundeld worden is er veel meer mogelijk. Wij hebben prachtige locaties in Zeist, denk aan onder andere het Walkartpark, het Slottuintheater en het Torenlaan Theater.
Ons doel is dat cultureel talent uit Zeist een podium heeft om zich te laten zien en horen.

Programma 3 maart 2024:

 • Geejee is liedjesschrijver, gitarist en zanger met een onderhoudend verhaal. De Nederlandstalige teksten zitten goed in elkaar en zorgen voor een glimlach, herkenning en stof tot nadenken. Hoewel hij zijn nummers aankleedt met ruime en verzorgde arrangementen, brengt hij bij optredens de liedjes in elementaire vorm met akoestische gitaar en zang.
  Zie ook:
  Youtube
  Website
 • KROOS wordt gevormd door zanger Lennart Stokmans uit Utrecht en producer Christiaan Vissers uit Zeist. KROOS is een Nederlandstalige band die Electropop maakt. In hun muziek hebben zij een diepgaande focus op thema's als liefde, relaties en zelfreflectie. Lucie J & Exanimo zingen met piano en gitaar zelfgeschreven nummers.
  Zie ook:
  Spotify
  Youtube
  Instagram
  Websit
 • Gustav O.
  Gustav O is troubadour met gedichten op vleugels van muziek. Dit optreden heeft als motto 'Ik bewaar niets meer voor later'.
 • Barbara Breedijk
  Kleinkunst / comedy: aanstekelijke liedjes over de meest uiteenlopende onderwerpen.
  YouTube

Aanvang: vanaf 15:30 uur; na afloop van het Jong Talent concert.
Locatie:
 Torenlaan Theater
Toegang:
gratis

Ook een keer optreden op het Open Podium? Data vind je HIER
Vul dan onderstaand aanmeldformulier in:

Open Podium Audiovoorzieningen Torenlaan Theater

Georganiseerd door:

Open Podium

aanmelding voor deelname aan het Open Podium van CultuurZeist

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
In welk genre valt je optreden?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven