Schilderen met Vogel Doe. Leeftijd: 4 t/m 7 jaar

In de meivakantie is er weer een editie van de kunstkaravaan de Bonte Boel. Een van de activiteiten is een schildersworkshop voor kinderen van 4 t/m 7 jaar met als thema: 'In mei leggen alle vogels een ei.' Doe mee en ga na afloop met je zelf gemaakte schilderij naar huis!

zondag
28
apr '24
14:30
-

In deze workshop neemt de handpop Vogel Doe de kinderen mee op haar wonderbaarlijke reis. Ze nodigt de kinderen uit om een schilderij te maken. Deze keer is het thema: 'In mei leggen alle vogels een ei'. Daar weet Vogel Doe natuurlijk alles van!
Bestel hier je kaarten!

Deze workshop wordt gegeven door kunstenares Marie-Louise Weissmuller. Zij neemt de kleuters mee op schilderavontuur met haar handpop Vogel Doe. Als alle kinderen een schilderij hebben gemaakt, komt Vogel Doe kijken naar de bijzondere resultaten. Wie Vogel Doe is? Ze woont in een koffer en is altijd op reis. Onderweg ziet ze de prachtigste dingen, en maakt bijzondere dingen mee. Vogel Doe vindt het heerlijk als hierover geschilderd word.

Oude kleren aan

Kom je ook? Gezellig. Trek dan oude kleren aan waar een lik verf op mag komen. Na afloop mag je je schilderij meenemen.

Toegang
€ 4,00 per persoon

Meer informatie over alle activiteiten  van De Kunstkaravaan in de Meivakantie vind je op de website van De Kunstkaravaan.

Deze middag wordt georganiseerd door Kunstkaravaan 'De Bonte Boel', een initiatief van Ina Geisler. Met dank aan Gemeente Zeist en CultuurZeist.

Georganiseerd door:

Scroll naar boven