Trots op het Slot

CultuurZeist roept iedereen die een mooie of bijzondere afbeelding van Slot Zeist heeft om daarvan een foto te maken en op te sturen. Dat kan een schilderij, prent, tekening, aquarel, borduurwerk of (trouw)foto enz. van Slot Zeist zijn uit de periode 1924 – 2024. Vermeld bij de foto of het filmpje welke herinnering je aan die afbeelding van Slot Zeist hebt.

Van: dinsdag
28
mei '24
Tot: zondag
01
sep '24

Trots op het Slot

1924 - Slot Zeist - 2024:  gemeente Zeist 100 jaar eigenaar van Slot Zeist.

Zondag 15 september 2024 gaan we dit vieren. Cultuur Zeist geeft hier extra aandacht aan met diverse optredens en organiseert een speciale activiteit: Trots op het Slot.

Dit prachtige gebouw is niet alleen een mooi monument maar voor menigeen een bijzondere plek, waar leuke, mooie, spannende, vrolijke herinneringen zijn gemaakt. Die herinneringen willen wij nog een keer laten zien.

Dus roept CultuurZeist iedereen op die een mooie of bijzondere afbeelding van Slot Zeist heeft om daarvan een foto te maken en op te sturen.
Heb je een mooi of bijzonder schilderij, prent, tekening, aquarel, borduurwerk of (trouw)foto enz. van Slot Zeist uit de periode 1924 – 2024? Maak er een foto van en stuur die op. Ook foto's en films van evenementen in en rond het Slot zijn welkom. Vermeld bij de foto of het filmpje welke herinnering je aan die afbeelding van Slot Zeist hebt.

Je kunt je foto of filmpje tot 1 september 2024 insturen via de oranje knop, Aanmeldformulier 'Trots op het Slot’, rechts op deze pagina.

De ingestuurde foto’s en filmpjes worden zondag 15 september 2024 op een groot scherm getoond, zodat iedereen ervan kan genieten.

De mooiste, leukste, fraaiste schilderijen, prenten, tekeningen, foto’s en filmpjes enz. worden later in het jaar getoond op de expositie over Slot Zeist.

Vragen? Neem contact met ons op: info@cultuurzeist.nl

 

Georganiseerd door:

Aanmeldformulier 'Trots op het Slot'

Inzending foto/film met herinnering aan Slot Zeist

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif, mov, mp4, mv4, wmv, avi, mpg, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Scroll naar boven