Aankoeteren: Schilderen op hout. 5 + familie

In de meivakantie is er weer een editie van de kunstkaravaan de Bonte Boel. Deze middag kun je meedoen met een workshop: 'Aankoeteren op hout! Vrijuit schilderend volg je de nerven van het hout. Laat je leiden en fantaseer er op los. Aankoeteren™ is loslaten van perfectie, je kunt het niet fout doen. Je gaat vertragen, genieten en spelen met kleur! Iedereen is welkom en je kunt meedoen vanaf 6 jaar.

dinsdag
07
mei '24
14:00
-

Ceres Rees van creatief centrum Ceres komt twee workshops geven voor de hele familie vanaf 6 jaar. Ze noemt het aankoeteren: lekker vrij en met veel plezier schilderen op hout. Je volgt de nerven van het hout en omdat het niet fout kan gaan hoef je je niet druk te maken over wat het wordt. Ga zonder oordeel en moeten aan de slag en ga naar huis met je eigen gemaakte 'aankoeter schilderij'.

Leeftijd
Vanaf 6 jaar
Wanneer
Vrijdagmiddag 7 mei 2024
Waar?
Dorpshuis Hart van Austerlitz
Hoe laat?
13:30 uur
Toegang
€ 4,00

Bestel hier je kaarten!

Dit concert wordt georganiseerd door Kunstkaravaan 'De Bonte Boel'. Kunstkaravaan de Bonte Boel is een initiatief van Ina Geisler.
Met dank aan Gemeente Zeist en CultuurZeist.

Meer informatie over alle activiteiten  van De Kunstkaravaan in de meivakantie vind je op de website van De Kunstkaravaan.

Georganiseerd door:

Scroll naar boven