Verhalen verbinden mensen

Het Wereldwijd Vertelcafé is dé plek in Zeist waar verhalenvertellers en luisteraars bij elkaar komen om te genieten van verhalen, omlijst door muziek, gedichten en soms ook dans. Afsluiting van het lustrumjaar

zaterdag
14
dec '24
20:00
- 22:15

Verhalen verbinden mensen

Wat is er nu belangrijker in de wereld dan dat mensen zich met elkaar verbinden? Hoe en waar we ook opgroeien, leren, denken, werken en wonen, is de zin van het leven om samen te werken aan een paradijs op aarde. Dat gaat niet vanzelf, daar moet aan gewerkt worden. Dat is ook het doel van bijna alle verhalenvertellers in de wereld en die van Zeist en omstreken. Verhalen verbinden mensen. Samen luisteren naar mooie verhalen, daar van te genieten, er over praten met anderen. Veel verhalen nemen je ook mee naar mooie, verre of gedroomde oorden. Laat je fantasie werken terwijl je luistert. En soms staat een verhaal je niet aan. Dat kan ook.

In het komende Wereldwijd Vertelcafé Zeist komen maar liefst zes verhalen langs, die mooie, of spannende, of romantische, of sprookjesachtige verhalen hebben gezocht en ingestudeerd. Nieuwsgierig? Kom luisteren!

De toegang is gratis. Wel vragen we aan het einde aandacht voor een vrijblijvende collecte om volgende vertelcafés mogelijk te maken.

Locatie: Torenlaan Theater, Torenlaan 38 in Zeist
Tijd: 20:00 - 22.15 uur, deuren open vanaf 19.30 uur

Informatie: zeistvertelt@gmail.com of Ronald van Gemeren,
telefoon 06-28845176.

De Werkgroep Zeist Vertelt is onderdeel van de Stichting CultuurZeist.
De samenwerkingspartners zijn: KunstenHuis Idea, Literair Zeist, Torenlaan Theater en enkele vertellers.

Georganiseerd door:

Scroll naar boven