Verteldiner met Pauline Seebregts

De Werkgroep Zeist Vertelt organiseert in het najaar van 2024 weer een Verteldiner in Lokaal Victoria. Pauline Seebregts zal tijdens een heerlijk driegangendiner prachtige verhalen vertellen.

zondag
13
okt '24
19:00
- 22:00
De Werkgroep Zeist Vertelt organiseert na diverse succesvolle voorgaande keren voor de zesde maal het 'Verteldiner Zeist' als een ode aan het vertellen.

 

Programma
Tijdens een heerlijk driegangendiner vertelt Pauline Seebregts tussen de gangen door haar prachtige en inspirerende verhalen. Verhalen die betoveren en verbinden. Kortom: voedsel voor de ziel.
De Werkgroep Zeist Vertelt verzorgt het welkom en de afsluiting (de nachtzoen). Het complete arrangement bestaat verder uit de verhalen door Pauline Seebregts, een mooi drie-gangen-diner met keuze uit vlees, vis of vega, en een 3-dranken-arrangement

Let op: de voorgaande edities van het jaarlijkse Verteldiner waren in een mum van tijd uitverkocht. Er is plaats voor maximaal 50 personen.

Pauline Seebregts

Pauline Seebregts is een professioneel performer. Zij maakt als storyteller voorstellingen waarmee zij optreedt in binnen- en buitenland. Haar verhalen worden vaak ervaren als inspirerende momenten van ‘entertaining wisdom’.
Meer info over Pauline Seebregts

Georganiseerd in samenwerking met Literair Zeist.

Datum: 13 oktober 2024
Aanvang: 19:00 uur
Locatie: Lokaal Victoria, 1e Dorpsstraat 7, 3701 HA Zeist
Prijs: € 55,-- (Inclusief een 3-dranken arrangement)
Aanmelden

 

 

 

Georganiseerd door:

Scroll naar boven