Wereldverteldag Vertelmaaltijd

Het Wereldwijd Vertelcafé is dé plek in Zeist waar verhalenvertellers en luisteraars bij elkaar komen om te genieten van verhalen, omlijst door muziek, gedichten en soms ook dans. Deze keer een Vertelcafé met een heerlijk Hollands buffet waarbij de vertellers tussen de gangen door bijzondere verhalen vertellen.

vrijdag
22
mrt '24
17:00
- 20:00

Vertelcafé met buffet

Aan het begin van de lente vieren alle vertellers over de hele wereld Wereldverteldag. Een dag om het vertellen voor het voetlicht te brengen. Niet dat dat nodig is, want vertellen is de alleroudste cultuurvorm die de wereld kent. Het ‘vertellen’ staat daarom ook niet voor niets op de Immateriële Erfgoedlijst van Unesco.

In Zeist houdt de Werkgroep 'Zeist Vertelt' dit oude cultuurgoed springlevend. Al weer ruim 10 jaar organiseert deze werkgroep Vertelcafés, meestal in het Torenlaan Theater. Deze avond geen gewoon vertelcafé, maar een vertelcafé rond een vertelbuffet.

De koks van het Torenlaan Theater verzorgen een heerlijk Hollands buffet van drie gangen. En tussen de gangen door worden er verhalen verteld. Vast ook eetverhalen om de eetlust op te wekken. En daarnaast een diversiteit aan andere verhalen. De vertellers van Zeist studeren steeds nieuwe verhalen in. Dit alles wordt opgeluisterd met mooie muziek.

Reserveer tijdig, uiterlijk 18 maart,  een plek aan de tafel. De toegang, de heerlijke maaltijd en een drankje kost  € 23,50 per persoon. De verhalen krijg je er gratis bij!

Je kunt dieetwensen aangeven in de ticketshop:

Ja, ik eet mee

 Het Wereldwijd Vertelcafé Zeist wordt circa zes keer per jaar georganiseerd door de Werkgroep Zeist Vertelt. Deze werkgroep is onderdeel van de Stichting CultuurZeist. De samenwerkingspartners zijn: Literair Zeist, Torenlaan Theater en enkele vertellers.

Georganiseerd door:

Scroll naar boven