Wereldwijd Vertelcafé: favoriete verhalen

Het eerste Wereldwijd Vertelcafé Zeist van dit jaar. Aan de vertellers vroegen we om hun mooiste verhaal te komen vertellen. Uiteraard vinden de vertellers eigenlijk elk verhaal dat ze vertellen prachtig, maar meestal springt er altijd wel een verhaal boven uit. Dus we zijn zeer benieuwd naar deze verhaalparels en laten ons graag verrassen. Kom je ook?

vrijdag
09
feb '24
20:00
- 22:30

Wereldwijd Vertelcafé Zeist:
Laat je meeslepen door verhalen uit allerlei landen en culturen

 

Verhalen vertellen is een oeroude traditie die ook in onze tijd nog steeds springlevend is. Dat kun je zelf ervaren tijdens de vertelavonden van het Wereldwijd Vertelcafé Zeist.Vanavond kun je genieten van de favoriete verhalen van de vertellers zelf.

De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage voor de huur van de zaal waarderen we zeer!

Kleinschalig en intiem

Wat kun je verwachten? In een kleinschalige en intieme setting nemen de vertellers je mee naar andere werelden met vertellingen uit allerlei landen en culturen. Verhalen die meeslepend, spannend, troostrijk, ontzettend grappig, of dit alles tegelijk zijn.

Muziek en dans

Per avond kun je genieten van zo’n zes verhalen. Deze worden omlijst met muziek of dans. Als er ruimte voor is, mogen verhalenvertellers uit het publiek ook een verhaal vertellen.

Gezellige nazit

Het Vertelcafé sluit altijd af met een gezellige nazit. Je kunt dan met elkaar napraten over wat je hebt beleefd en hoe je de verhalen hebt ervaren. Zo leidt verhalen vertellen ook weer tot gesprekken met anderen met wie je je op een ongedwongen manier kunt verbinden.

Wisselwerking publiek

Zonder luisteraars geen verhalenvertellers. Juist de wisselwerking met publiek dat meeleeft, geniet en reageert, geeft unieke vertelervaringen. Dat wil je niet missen!

Ook meedoen?

Wil je zelf een verhaal vertellen? Stuur dan een berichtje naar zeistvertelt@gmail.com. Je verhaal mag maximaal tien minuten duren.

Het Wereldwijd Vertelcafé Zeist wordt circa zes keer per jaar georganiseerd door de Werkgroep Zeist Vertelt. Deze werkgroep is onderdeel van de Stichting CultuurZeist. De samenwerkingspartners zijn: Literair Zeist, Torenlaan Theater en enkele vertellers.

Georganiseerd door:

Scroll naar boven