Kunstroute Zeist, route langs kunstenaars in hun atelier of expositieruimte

De Kunstroute Zeist is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij je op een gezellige en laagdrempelige manier kunt kennis maken met het werk en de werkwijze van de vele kunstenaars die Zeist rijk is.

zaterdag
12
okt '24
12:00
- 17:00

De Kunstroute Zeist is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij je op een gezellige en laagdrempelige manier kunt kennis maken met het werk en de werkwijze van de vele kunstenaars uit onze gemeente.

Op diverse locaties in Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist stellen lokale kunstenaars tussen 12.00 en 17.00 uur hun eigen atelier, tuin, huiskamer of expositieruimte open voor publiek. De locaties zijn herkenbaar aan de vlag met het logo ‘Kunstroute’. De kunstenaars zijn zelf aanwezig om uitleg te geven over hun werk. Je ziet onder meer schilderijen, beeldhouwwerken, keramiek, fotografie en objecten.

Wanneer: 12-13 oktober en 19-20 oktober 2024
Waar: Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.Kunstenaar plaatsen kunstroutevlag bij hun atelier of expositieruimte zodat dit voor bezoekers makkelijk te vinden is.
Toegang: gratis
Programma: nog niet bekend
Aanmelden: via onderstaand formulier

Aanmelden Kunstroute Zeist 2024

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Met welke kunstatelier en kunstwerken wil je meedoen? We horen het graag. Heb je een vraag voor ons? Laat het ons weten. We helpen je graag verder.
Prijs voor deelname
Betaalmethode
Om aan de slag te gaan, configureer je Mollie-instellingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Georganiseerd door:

Scroll naar boven