Wereldwijd Vertelcafé Zeist

Het Wereldwijd Vertelcafé is dé plek in Zeist waar verhalenvertellers en luisteraars bij elkaar komen om te genieten van de mooiste verhalen, omlijst door muziek, gedichten en soms ook dans. Deze avond is het thema: Midzomernachtdroom/ Oosterse verhalen.

vrijdag
28
jun '24
20:00
- 22:30

Wereldwijd Vertelcafé:

Laat je meeslepen door verhalen uit allerlei landen en culturen

 

Verhalen vertellen is een oeroude traditie die ook in onze tijd nog steeds springlevend is. Dat kun je zelf ervaren tijdens de vertelavonden van het Wereldwijd Vertelcafé Zeist. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage voor de huur van de zaal waarderen we zeer! Vanavond staan Oosterse verhalen centraal!

Kleinschalig en intiem

Wat kun je verwachten? In een kleinschalige en intieme setting nemen inspirerende vertellers je mee naar andere werelden met   - dit keer - vertellingen uit Oosterse landen en culturen. Verhalen die meeslepend, spannend, troostrijk, ontzettend grappig, of dit alles tegelijk zijn. Per avond kun je genieten van zo’n zes verhalen. Deze worden omlijst met muziek of dans. Als er ruimte voor is, mogen verhalenvertellers uit het publiek ook een verhaal vertellen.

Gezellige nazit

Het Vertelcafé sluit altijd af met een gezellige nazit. Je kunt dan met elkaar napraten over wat je hebt beleefd en hoe je de verhalen hebt ervaren. Zo leidt verhalen vertellen ook weer tot gesprekken met anderen met wie je je op een ongedwongen manier kunt verbinden.

Wisselwerking met publiek

Zonder luisteraars geen verhalenvertellers. Juist de wisselwerking met publiek dat meeleeft, geniet en reageert, geeft unieke vertelervaringen. Dat wil je niet missen!

Zelf een verhaal vertellen?

Wil je zelf een verhaal vertellen? Stuur dan een berichtje naar zeistvertelt@gmail.com. Je verhaal mag maximaal tien minuten duren.

Het Wereldwijd Vertelcafé Zeist wordt circa zes keer per jaar georganiseerd door de Werkgroep Zeist Vertelt. Deze werkgroep is onderdeel van de Stichting CultuurZeist. De samenwerkingspartners zijn: Literair Zeist, Torenlaan Theater en enkele vertellers.

Georganiseerd door:

Vertelcafé Zeist

Georganiseerd door:

Scroll naar boven